Eskişehir’in Mihalıççık ilçesinde meydana gelen bir olaya müdahale sırasında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Jandarma Sekizinci Kademeli Çavuş Mehmet Demirbaş için Eskişehir İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan Uzman Jandarma Sekizinci Kademeli Çavuş Mehmet Demirbaş, Mihalıççık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’nde meydana gelen bir olaya müdahale ettiği sırada yaralandı. Hastaneye kaldırılan Demirbaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şehit Mehmet Demirbaş için Eskişehir İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, askeri erkan, mesai arkadaşları ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.
Saygı duruşuyla başlayan törende şehidin öz geçmişi okundu. Daha sonra dualar edilerek helallik alındı.
Törende şehidin ailesini yalnız bırakmayan Vali Erdinç Yılmaz, aileye başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
Şehit Mehmet Demirbaş’ın naaşı, düzenlenen törenin ardından, askerî uçakla defnedilmek üzere memleketi Samsun’un Terme ilçesine uğurlandı.

GÜNDEM
15 gün önceEĞİTİM
16 gün önceASAYİŞ
02 Eylül 2026POLİTİKA
02 Eylül 2026ASAYİŞ
02 Eylül 2026GÜNDEM
02 Eylül 2026ASAYİŞ
02 Eylül 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
151771 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11735 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10412 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9826 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9061 kez okundu