Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ceyhan Dölcü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basın mensuplarının bayramını kutladı.
Dölcü, toplumun doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşması için büyük bir özveriyle görev yapan gazetecilerin önemli bir kamu hizmeti yürüttüğünü belirterek, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.
Başkan Dölcü mesajında, “Toplumun doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiye ulaşması için büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor; çalışmalarında başarılar, sağlık ve kolaylıklar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
POLİTİKA
7 saat önceASAYİŞ
2 gün önceGÜNDEM
6 gün önceASAYİŞ
7 gün önceASAYİŞ
14 gün önceGÜNDEM
14 gün önceASAYİŞ
27 gün önce
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
141748 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11222 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10281 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9334 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8971 kez okundu