Çorum Belediyesi, sosyal destek alan 2 bin 162 ailenin 3 bin 861 çocuğunun eğitim ihtiyaçları için toplam 7 milyon 722 bin liralık kırtasiye desteği sağladı.
Çorum Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında öğrencilere yönelik kırtasiye desteğini bu yıl da sürdürüyor. Sosyal Destek Kartı’ndan yararlanan ailelerin ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki çocukları için hazırlanan destek ödemeleri kartlara yatırıldı.
Çorum Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında, 2 bin 162 ailede bulunan 3 bin 861 öğrenciye, öğrenci başına 2 bin lira olmak üzere toplam 7 milyon 722 bin liralık kırtasiye yardımı yapıldı.

AŞGIN: “AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, öğrencilerin eğitim yolculuğuna katkı sunmanın yanı sıra yerel esnafı da desteklediklerini belirterek, “Çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılamada ailelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal Destek Kartı üzerinden gerçekleştirdiğimiz kırtasiye desteğimizle 3 bin 861 öğrencimize toplam 7 milyon 722 bin lira katkı sağladık. Öğrencilerimiz Sosyal destek kartı ile anlaşmalı kırtasiyelerden ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Böylece hem ailelerimizin bütçesine destek oluyor hem de şehrimizdeki kırtasiye esnafımıza katkı sunuyoruz.” dedi.
GÜNDEM
4 gün önceGÜNDEM
21 gün önceEĞİTİM
22 gün önceASAYİŞ
08 Eylül 2026POLİTİKA
08 Eylül 2026ASAYİŞ
08 Eylül 2026GÜNDEM
08 Eylül 2026
1
Osmancık’ı gururlandıran bir haber: Tıp Fakültesini birincilikle bitirdi
4897 kez okundu
2
Öğretmen Fatma Nur Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı
3649 kez okundu
3
Müzik öğretmenleri Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nda konser verdi
3564 kez okundu
4
Osmancık’ta 27 yıl önce kurulan derneğe kadınlarda üye olabilecek
3091 kez okundu
5
GSB Osmancık Gençlik Merkezinden Açık Hava Sineması Gecesi
3090 kez okundu