Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Şişli, ilçeye 65 milyon TL tutarında bir ödenek ayrıldığını duyurdu. Bu ödenek, ilçeye ve köylere yapılacak yatırımlar için önemli bir kaynak oluşturuyor.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İbrahim Şişli, ilçeye ve köylere yönelik bu yatırımın tarihi bir adım olduğunu vurguladı. Şişli, “İlçemize ve köylerimize tarihi bir yatırım rakamı olan 65 milyon TL gibi bir ödenek alarak köylerimizdeki eksiklikleri gidermek adına büyük bir adım attık” dedi.
İl Özel İdaresi 2026 Yılı Bütçesi’nin Plan Bütçe Komisyonu ve il genel meclisi tarafından 20 gündür üzerinde çalışıldığını belirten Şişli, bu bütçenin mecliste kabul edilmesinin ardından köylere, ilçelere, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Şişli, daha önce 2026 Yılı Performans Programı toplantısında, ilçeye bağlı köylerin ihtiyaçlarını harita üzerinde detaylı bir şekilde meclise sunmuştu. Bu sunum, köylerin gereksinimlerinin daha iyi anlaşılmasına ve kaynakların etkin bir şekilde kullanılmasına yardımcı oldu.
Bu ödenek sayesinde Osmancık ve bağlı köylerin altyapı, eğitim, sağlık gibi alanlarda önemli gelişmeler kaydetmesi bekleniyor.
GÜNDEM
17 gün önceASAYİŞ
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026GÜNDEM
25 Mayıs 2026ASAYİŞ
25 Mayıs 2026ASAYİŞ
25 Mayıs 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
122934 kez okundu
2
ADP önceki dönem Osmancık İlçe Başkanı Muharrem Yavuz vefat etti
6035 kez okundu
3
Osmancık’ta 1 Bağımsız Siyasetçi ve 3 Siyasi Parti’den “Uyuşturucu” Tepkisi
5119 kez okundu
4
CHP Osmancık İlçe Kongresi sonrası kısa süreli gerginlik
4601 kez okundu
5
Kırkdilim Tünelleri, 15 Nisan’dan sonra açılıyor
4236 kez okundu