Çorum’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımda güçlük çekilen köydeki hastaya Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ulaştı.
Alınan bilgiye göre 112 Acil Çağrı Merkezi’ne 11.02.2025 tarihinde saat 10:58’ de acil sağlık ihtiyacı sebebiyle gelen ihbarı değerlendiren Sağlık Komuta Kontrol Merkezi tarafından il merkezine uzaklığı yaklaşık 35 km olan Karahisar Köyü’ne acil yardım ambulansı görevlendirildi.
Bölgede sabah saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı sebebi ile ulaşım güçlüğü yaşayan ambulans ekibine destek olarak arazi sürüş özelliklerine sahip araçları ile birlikte UMKE ekibi eşlik etti.
Zor hava şartlarına rağmen ekiplerin yoğun çalışması sonucu ulaşılan 86 yaşındaki S.O. isimli hasta yapılan ilk müdahalenin ardından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırıldı.
GÜNDEM
4 gün önceGÜNDEM
20 gün önceEĞİTİM
22 gün önceASAYİŞ
07 Eylül 2026POLİTİKA
07 Eylül 2026ASAYİŞ
07 Eylül 2026GÜNDEM
07 Eylül 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
153159 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11794 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10425 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9894 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9075 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.