Amasya’nın Suluova ilçesi Boyalı köyü nüfusuna kayıtlı Polis memuru İsa Bacanak geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Yalova’da istirahatli olduğu sırada kalp krizi geçirerek 38 yaşında vefat eden polis memuru İsa Bacanak için tören düzenlendi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru İsa Bacanak,istirahatli olduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde vefat eden polis memuru için tören gerçekleştirildi. Törene Bacanak’ın eşi, ailesi ve mesai arkadaşların yanı sıra Vali Hülya Kaya, Garzinon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Encan Altın, kurum müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.
İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk törende dualar okudu. Ardından Bacanak’ın cenazesi memleketi Amasya’ya uğurlandı.
Merhumun cenazesi 14.02.2025 günü Amasya, Suluova Boyalı köy camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile Mezarlığına defnedilecek.


ASAYİŞ
2 gün öncePOLİTİKA
3 gün önceASAYİŞ
5 gün önceGÜNDEM
9 gün önceASAYİŞ
10 gün önceASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önce
1
Eğitim camiası yasta: Sınıf öğretmeni hayatını kaybetti
92476 kez okundu
2
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10287 kez okundu
3
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8978 kez okundu
4
Osmancık’ta traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı
8255 kez okundu
5
Osmancık’ta 54 yaşındaki şahıs evinde asılı bulundu
8058 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.