Çorum’un Kargı ilçesinde evine giren gaspçılar tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Kadının ziynet eşyalarını alan şahıslar evi ateşe vermeye çalıştı.
Olay, Kargı ilçesi Akkise köyünde meydana geldi. Hatice Kış, (76) teravih namazına giden eşi tarafından evde vücudu yanmış halde bulundu. Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan incelemelerde hayatını kaybeden Kış’ın vücudunda 8 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Kış’ın cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Yapılan incelemelerde Hatice Kış’ın kolundaki 3 altın ile evdeki bir miktar altının gasp edildiği, kadının bıçaklandıktan sonra evle birlikte ateşe verilmeye çalışıldığı tespit edildi.
Ekipler olayı gerçekleştiren gaspçıların yakalanması için çalışma başlattı.
ASAYİŞ
20 gün önceGÜNDEM
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026GÜNDEM
22 Nisan 2026ASAYİŞ
22 Nisan 2026ASAYİŞ
22 Nisan 2026ASAYİŞ
22 Nisan 2026
1
Eğitim camiası yasta: Sınıf öğretmeni hayatını kaybetti
64028 kez okundu
2
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
9363 kez okundu
3
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8181 kez okundu
4
Osmancık’ta traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı
7607 kez okundu
5
Osmancık’ta alkol alan iki arkadaşın kavgası kanlı bitti: 1 ölü
7199 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.