Çorum’da bir şahsın kahvehanede düzenlediği silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.
Olay, 6 Mart Çarşamba günü, Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi Damat Şükrü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehaneye gelen H.C.S., husumetlisi Barış Can Özel’e tüfekle ateş açtı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar kahvehanede bulunan Barış Can Özel, Salih Sarıçam, İ.Y., O.Z. (23) ve Ş.M.S.’ye (58) isabet etti. Vurulan 5 kişi yaralanırken, H.C.S. olay yerinden, bindiği araçla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan Salih Sarıçam, Barış Can Özel ve İ.Y. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, O.Z. ve Ş.M.S. ise kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Barış Can Özel kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan H.C.S. tutuklandı.
Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Salih Sarıçam, 12 günlük yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Sarıçam’ın iftar dan sonra çay içmek için kahvehaneye gittiği, olay sırasında kurşunun omuriliğine isabet ettiği öğrenildi.
ASAYİŞ
15 gün önceGÜNDEM
15 Haziran 2026ASAYİŞ
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026ASAYİŞ
15 Haziran 2026
1
Eğitim camiası yasta: Sınıf öğretmeni hayatını kaybetti
80802 kez okundu
2
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10165 kez okundu
3
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8902 kez okundu
4
Osmancık’ta traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı
8136 kez okundu
5
Osmancık’ta 54 yaşındaki şahıs evinde asılı bulundu
7814 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.