Çorum’un Osmancık ilçesinde 2025 yatırım programına alınan 1000 kişilik Kapalı Cezaevi ihale edildi.
2025 yılı Adalet Bakanlığı yatırım programına giren iki cezaevinden birisi Osmancık’a yapılacak. Yaklaşık 50 bin metrekare kapalı alanda yer alacak Osmancık Ceza İnfaz Kurumu yapım ihalesi 25 Mart 2025 tarihinde gerçekleşti.
Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda saat 10:30’da yapılan ihale Açık usulde gerçekleşti.
Osmancık Ceza İnfaz Kurumunun 2027 yılında bitirilmesi planlanırken 400 sivil ve 400 askeri personel görev alacak.

“İLÇE EKONOMİSİNE AYLIK 60 MİLYON KATKI”
Adalet ve Kalkınma Partisi Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada Kapalı Cezaeviyle birlikte ilçe ekonomisine aylık 60 milyon para gireceğini söyledi.
Okudan yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Geçtiğimiz ay duyurduğumuz ve 2025 yatırım programına alınan 1000 kişilik kapalı cezaevi 25 Mart 2025 tarihinde saat: 10:30 da ihalesi yapılmıştır.
İş teslim günü 600 gündür iş cezaevi açıldığında ilçemize 400 Askeri personel, 400 Sivil memur gelecek 1000 kişilik olmasına rağmen cezaevi çalışanlarıyla beraber 2000 kişi ile ve ziyaretçi sayılarının ortalamasına göre ilçe ekonomisine katkısı memur maaşını endeks alırsak aylık 60 milyon gibi bir para girecektir. Memleketimize hayırlı olsun.
Bu proje ile ilçemizin çehresi değişecek, bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde büyük emek, gayret ve desteklerinden dolayı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a ve Çorum milletvekilimiz Sayın Av. Oğuzhan Kaya’ya Osmancık halkı adına teşekkür ederim.”
ASAYİŞ
1 gün önceASAYİŞ
6 gün önceASAYİŞ
8 gün önceASAYİŞ
8 gün önceVEFAT HABERLERİ
8 gün önceASAYİŞ
14 gün önceASAYİŞ
25 gün önce
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
93953 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
8736 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
8135 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
7018 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
7003 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.