Çorum’un Osmancık ilçesinde, 2 kardeş 13 yavrusu bulunan sokak köpeğine sahip çıkıp, ihtiyaçlarını gideriyor.
Osmancık Esentepe Mahallesi’nde bir sokak köpeği tek seferde 13 yavru doğurdu. Anne köpek ve yavrularına Ortaokula giden Zeynep ve ilkokula giden Berra isimli iki kız kardeş sahip çıktı. Zeynep ve Berra Akbal kardeşler yavru köpeklere ve anne köpeğe sahip çıkarak büyük bir hayvanseverlik örneği gösterdi. Zeynep ve Berra,’ya aile büyüklerinin yanı sıra sokak sakinleri de destek oluyor.
İki kardeş ve sokak sakinleri kendi imkanlarıyla anne köpeğin beslenmesine yardımcı olarak hem anneyi hem de yavruları aç kalmaktan kurtardı.

ASAYİŞ
2 gün önceASAYİŞ
6 gün önceEĞİTİM
14 gün önceASAYİŞ
22 gün önceEKONOMİ
22 gün önceGÜNDEM
23 gün önceASAYİŞ
15 Ocak 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
86305 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
8228 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
7678 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
6568 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
6551 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.