Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi sporcuları 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya ile turnuvayı tamamlayarak, ülkemizi ve kulüplerini başarıyla temsil ettiler.
18-21 Haziran 2025 tarihlerde Sırbistan’da gerçekleşen “Serbian Youth International – Novi Sad 2025” turnuvası sona erdi. Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi sporcuları 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya ile turnuvayı tamamlayarak, ülkemizi ve kulüplerini başarıyla temsil ettiler.

BOYAR; “HEDEFİMİZ DAİMA DAHA İYİSİ”
Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi Kurucusu, Milli Takım Antrenörü Barış Boyar hedeflerinin daima daha iyisi olduğunu belirterek; “Sporcularımız, turnuva boyunca sahada centilmence mücadele etmiş, müsabaka disiplinini ve takım ruhunu en iyi şekilde yansıtmışlardır. Bu sonuçlar, ilçemizde ve ilimizde spora verilen emeğin ve istikrarlı çalışmanın bir yansımasıdır.
Kulüp ve millî takım antrenörümüz Eren Murat Güngör başta olmak üzere emeği geçen tüm teknik kadromuza, katkı sağlayan federasyon çalışanlarına ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.
Her zaman yanımızda hissettiğimiz kıymetli destekçilerimiz Osmancık Kaymakamımız Sayın Furkan Duman, Çorum Milletvekilimiz Sayın Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Gelgör, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Demirkıran, Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın Feyyaz Velidedeoğlu’na, Çorum Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Rıfat Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil Çağlar’a teşekkür ederiz.
Hedefimiz daima daha iyisi. Sporcularımızı, partnerlerini ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Yeni turnuvalarda aynı sorumlulukla yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

MADALYA KAZANAN SPORCULAR, PARTNERLERİ VE KATEGORİLERİ
U13 Çift Kadınlar Şampiyonu
Yağmur Koçak – Gönül Gülfem Tuncer (Ankara)
U15 Karışık Çiftler İkincisi
Yağmur Koçak – Kağan Erçetin (Erzincan)
U15 Tek Kadınlar Üçüncüsü
Yağmur Koçak
U13 Çift Erkekler Üçüncüsü
Çağan Boyar – Kadir Emre Yılmaz (İstanbul)

ASAYİŞ
9 gün önceASAYİŞ
26 gün önceGÜNDEM
25 Haziran 2026ASAYİŞ
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026
1
Osmancıklı Güreşçilerin başarısı ve Antrenör Aker’in iş insanlarına sitemi
2677 kez okundu
2
Çorum’da Amatör Spora Destek
2600 kez okundu
3
Osmancık Yağlı Güreşlerinde ayak boyunun birincisi Muhammed Ragıp Acı
2469 kez okundu
4
1953’ten 2000’e Osmancık Spor’un Hikayesi
2384 kez okundu
5
Osmancık’ın Altın Çocuğu Türkiye’yi Olimpiyatlarda Temsil Edecek
2364 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.