Çorum’da 5. katındaki dairenin penceresinden düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Olay, Ulukavak Mahallesi Çiftlikpınarı 32. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yaşındaki S.N.Y., 5. katındaki evlerinin penceresinden düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Doktorların tüm çabalarına rağmen 2 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, hem çocuğun düştüğü noktada hem de dairede detaylı çalışma yaptı.
ASAYİŞ
18 saat önceASAYİŞ
5 gün önceASAYİŞ
7 gün önceASAYİŞ
8 gün önceVEFAT HABERLERİ
8 gün önceASAYİŞ
13 gün önceASAYİŞ
25 gün önce
1
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
9818 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
8721 kez okundu
3
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
7458 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
7005 kez okundu
5
Osmancık’ta alkol alan iki arkadaşın kavgası kanlı bitti: 1 ölü
6765 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.