Çorum’un Osmancık ilçesinde deforme olan kaldırımlarda ayağı kayan yayalar sürekli düşüyor. Sokak esnafı kaldırımlara çözüm bulunmasını istiyor.
Osmancık Ulucami Mahallesi Akşemseddin Sokak ile Şht. Üstğm. Sebahattin Öremiş Sokağının kesiştiği bölgedeki kaldırımlarda ayağı kayan yayalar sürekli düşüyor. Geçtiğimiz günlerde kaldırımda yürüyen kadın yaya ayağı kayarak düştü. Çevredeki vatandaşlar, sol ayak bileğini inciten kadını yardım etmek istese de ayağa kalkamayan yaralı kadın ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaşanan olayın ardından, sokak esnafı yaz, kış deforme olan kaldırımlarda yayaların sürekli düştüğünü belirterek bu duruma çözüm bulunmasını istedi.
ASAYİŞ
7 saat önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
7 gün önceEĞİTİM
15 gün önceASAYİŞ
24 gün önceEKONOMİ
24 gün önceGÜNDEM
24 gün önce
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
86814 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
8277 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
7705 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
6603 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
6574 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.