Çorum’un Osmancık ilçesinde deforme olan kaldırımlarda ayağı kayan yayalar sürekli düşüyor. Sokak esnafı kaldırımlara çözüm bulunmasını istiyor.
Osmancık Ulucami Mahallesi Akşemseddin Sokak ile Şht. Üstğm. Sebahattin Öremiş Sokağının kesiştiği bölgedeki kaldırımlarda ayağı kayan yayalar sürekli düşüyor. Geçtiğimiz günlerde kaldırımda yürüyen kadın yaya ayağı kayarak düştü. Çevredeki vatandaşlar, sol ayak bileğini inciten kadını yardım etmek istese de ayağa kalkamayan yaralı kadın ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaşanan olayın ardından, sokak esnafı yaz, kış deforme olan kaldırımlarda yayaların sürekli düştüğünü belirterek bu duruma çözüm bulunmasını istedi.
GÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEĞİTİM
19 gün önceASAYİŞ
05 Eylül 2026POLİTİKA
05 Eylül 2026ASAYİŞ
05 Eylül 2026GÜNDEM
05 Eylül 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
152413 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11764 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10422 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9862 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9070 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.