Çorum’da tekstil fabrikasında yangın

Çorum’da tekstil fabrikasında yangın

Çorum’da tekstil fabrikasında yangın

ABONE OL
7 Ağustos 2025 01:20
Çorum’da tekstil fabrikasında yangın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorum’da bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ersa Tekstil firmasına ait fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikada henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Olay yerine Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi tankerleri, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangında fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ekiplerin soğutma çalışmasının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vali Çalgan; “Can kaybı ya da yaralanan olmadı”

Çorum Valisi Ali Çalgan ve Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da olay yerine gelerek ekiplerin çalışmalarını yerinde takip etti.

Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ali Çalgan, “Yangın ihbarının ardından itfaiye araçları 8 dakikada yangın yerine ulaşıyor. Organize Sanayi Bölgesi’nin ekibinin daha önce arandığı yönünde bir iddia konuşuluyor. Sabit irtibat hat aranıyor. Hangi numaranın saat kaçta arandığını araştırıp varsa bir ihmal gereğini yapacağız. Yangın şu an kontrol altına alındı. Can kaybı ya da yaralanan olmadı. Soğutma çalışmaları devam etmekte” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.