Çorum’dan denize girmek için Samsun’a giden 3 arkadaştan 1’i boğularak hayatını kaybederken, 1 kişi ise Karadeniz’in azgın sularında kayboldu.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan 3 arkadaş denize girmek için Samsun’a gitti. Arkadaşlardan Haşim Arıcı (18) ve Salih Samet Kiraz (17) Karadeniz’in azgın sularında kayboldu. Haşim Arıcı’nın cansız bedeni sahile vurdu.
Arıcı’nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Kayıp olan Salih Samet Kiraz’ı bulmak için denize girdikleri bölgeye Samsun Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ekipleri, dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
Ekipler, kayıp Salih Samet Kiraz’ı bulmak için denizde arama çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM
17 gün önceASAYİŞ
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026ASAYİŞ
26 Mayıs 2026ASAYİŞ
26 Mayıs 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
123173 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10422 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
9946 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8717 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8652 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.