Çorum’un Osmancık ilçesinde alkol aldıktan sonra kavga eden iki arkadaştan biri hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre İncesu Köyü’nde alkol alan iki arkadaş arasında kavga çıktı. Mezarlık yolunda yaşanan olayda Eray T. arkadaşı Mehmet Yücetürk’ü (38) ateşli silahla vurarak yaraladı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Mehmet Yücetürk ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralanan Yücetürk buradan Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Genç adam yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinden kaçan Eray.T ise jandarma ekiplerince Osmancık merkezde yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan sonradan Yücetürk soy ismini alan ve olayda hayatını kaybeden gencin babası Şeref Dana’nın da 2019 yılında ateşli silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ASAYİŞ
10 gün önceGÜNDEM
10 Haziran 2026ASAYİŞ
10 Haziran 2026GÜNDEM
10 Haziran 2026GÜNDEM
10 Haziran 2026GÜNDEM
10 Haziran 2026ASAYİŞ
10 Haziran 2026
1
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10598 kez okundu
2
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
10558 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
9174 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8792 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
8104 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.