Çorum’da tağşiş skandalı! Sucuktan dil çıktı

Çorum’da tağşiş skandalı! Sucuktan dil çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 11 Eylül 2025 tarihli güncel tağşiş listesinde Çorum’da bir firmanın işlem görmüş sucuk ürününde dil tespit edildi.

ABONE OL
14 Eylül 2025 22:46
Çorum’da tağşiş skandalı! Sucuktan dil çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 11 Eylül 2025 tarihli güncel tağşiş listesinde Çorum’da bir firmanın işlem görmüş sucuk ürününde dil tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda güvenliği kapsamında yürüttüğü denetimlerin ardından 11 Eylül tarihli taklit ve tağşiş listesine bal, peynir ve sucuk ürünleriyle ilgili 19 yeni markayı daha ekledi. Eklenen markalar arasında Çorum’da faaliyet gösteren bir firmada dikkat çekti.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde faaliyet gösteren bir firmaya ait Köytaş Et Mamulleri’nde işlem görmüş sucuk ürününde sakatat (dil) eti bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP