Çorum’un Osmancık ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü resmi törenle kutlandı. Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleştirilen programa ilçe protokolü, gaziler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı Gazi Atıf Arslaner yaptı. Programda Koyunbaba İlkokulu öğrencileri şiirler okurken tören Şehitlik ziyareti ile devam etti.

Asri Mezarlık’ta bulunan Şehitlik ziyaretinde İlçe Müftüsü Ferhat Koçak tarafından dualar okundu, kabirlere karanfiller bırakıldı.
Program kapsamında protokol üyeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri Gaziler onuruna verilen yemeğin ardından son buldu.
Etkinliklere Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, Garnizon Komutanı Mühendis Binbaşı Salim Tezcan, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Osman Barışmaz,kurum amirleri, STK ve siyasi parti başkan ve temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

ASAYİŞ
3 gün öncePOLİTİKA
4 gün önceASAYİŞ
6 gün önceGÜNDEM
10 gün önceASAYİŞ
10 gün önceASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
18 gün önce
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
142720 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11270 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10290 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9375 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8980 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.