Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Gazi Polis Memuru Casim Tatlıer (49), memleketi Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
49 yaşındaki Casim Tatlıer için Beylerçebebi Camii’nde, Cuma namazının ardından bir tören düzenlendi. Tatlıer’in cenazesi, kılınan namaz sonrasında meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına alınarak Asri Mezarlığa götürüldü ve burada dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törene, Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, Osmancık Cumhuriyet Savcısı Tolga Yetişen, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Osmancık İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Nuri Uyar, meslektaşları, ilçe halkı ve aile fertleri katıldı. Defin sonrasında, naaşının üstüne örtülen Türk Bayrağı, ailesine teslim edildi.

Gazi Unvanı
Gazi Polis Memuru Casim Tatlıer, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yaparken, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 32. Dönem Tunceli komandolarından olan Tatlıer, Hendek-Barikat olayları sırasında gösterdiği üstün hizmetlerle tanınmış bir gaziydi. Çorum, Osmancık Yazı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Tatlıer, 18 Ocak 2016’da Şırnak ilinde BTÖ’nün silahlı saldırısında yaralanarak Gazilik unvanını almıştı.




ASAYİŞ
50 dakika önceGÜNDEM
1 saat önceGÜNDEM
2 gün önceVEFAT HABERLERİ
2 gün önceASAYİŞ
3 gün önceGÜNDEM
21 gün önceVEFAT HABERLERİ
28 gün önce
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
67753 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
7135 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
6687 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
5630 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
5605 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.