Çorum’un Osmancık ilçesinde yaşanan üzücü bir trafik kazası, yaya güvenliğinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 1 Ekim 2025 tarihinde gerçekleşen kazada, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan S.A., Samsun istikametine seyreden bir otomobilin çarpması sonucu ciddi şekilde yaralandı.
Kaza, D-100-E-80 karayolunun Devlet Hastanesi mevkiinde, akşam saat 19.00 sularında meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle bacakları kırılan S.A., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.A.’nın kırılan iki bacağı da alçıya alındı.
Tedavisini evinde sürdüren S.A., gazetemize ulaşarak Osmancık Şehir Geçişi projesi kapsamında 6 şeritli bölünmüş karayolunda yaşanan kazaların önlenmesi için yaya güvenliğini artıracak önlemlerin alınmasını talep etti. S.A., hem kendi yaşadığı hem de diğer vatandaşların benzer durumlarla karşılaşmaması için alınacak tedbirlerin hayati önem taşıdığını belirtti.
Yaralı S.A., yaya güvenliğini artıracak önlemlerin alınması halinde daha önce yaşanan ölümlü ve yaralanmalı benzer kazaların önüne geçileceğini ve daha güvenli bir şehir ortamı sağlanacağını umduğunu sözlerini ekledi.
GÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEĞİTİM
19 gün önceASAYİŞ
05 Eylül 2026POLİTİKA
05 Eylül 2026ASAYİŞ
05 Eylül 2026GÜNDEM
05 Eylül 2026
1
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11766 kez okundu
2
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
11650 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
10244 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9864 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
9178 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.