Osmancıklı genç pehlivanlar, 2025 sezonunun son yağlı güreşlerinde kürsüdeki yerlerini alarak büyük bir başarıya imza attılar. Çorum’un Kargı ilçesinde her yıl düzenlenen ve “Asırlık Gelenek” olarak anılan Kargı Panayırı’nda gerçekleştirilen yağlı güreşlerde toplamda 7 madalya kazandılar.
Kargı’daki güreşlerde Osmancık’ın pehlivanları, sezonun son müsabakasında rakiplerine üstünlük sağlayarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Sporcular, 2 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak müsabakalara damgalarını vurdular.

Madalya Kazanan Sporcular
Düzenlenen organizasyonda çeşitli boylarda mücadele eden pehlivanlar, önemli dereceler elde ettiler:
– Minik 1 Boyunda: Kemal Şahin Karabakal – Birinci
– Minik 2 Boyda: Hüseyin Mert Erdal – Birinci
– Küçük Orta Küçük Boyunda: Mertcan Damatoğlu – İkinci
– Minik 2 Boyunda: Alperen Aslan ve Ahmet Alp Aslan – Üçüncü
– Teşvik 2 Boyunda: Osman Baki İskilipli -Üçüncü
– Deste Küçük Boyunda: Muhammed Ragıp Acı – Üçüncü
Güreş antrenörleri Abdullah Çakırer ve Kadir Aker, başarılı sporcuları tebrik ederek, destek veren herkese teşekkürlerini ilettiler.

ASAYİŞ
Az önceASAYİŞ
Az önceASAYİŞ
10 gün önceASAYİŞ
27 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2026ASAYİŞ
27 Haziran 2026GÜNDEM
27 Haziran 2026
1
Osmancıklı Güreşçilerin başarısı ve Antrenör Aker’in iş insanlarına sitemi
2678 kez okundu
2
Çorum’da Amatör Spora Destek
2601 kez okundu
3
Osmancık Yağlı Güreşlerinde ayak boyunun birincisi Muhammed Ragıp Acı
2471 kez okundu
4
1953’ten 2000’e Osmancık Spor’un Hikayesi
2390 kez okundu
5
Osmancık’ın Altın Çocuğu Türkiye’yi Olimpiyatlarda Temsil Edecek
2367 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.