Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Osmancık’ta Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı

Osmancık’ta Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı

Osmancık’ta Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 87’nci yıl dönümü dolayısıyla Osmancık’ta anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı, bu özel gün anısına Beyler Çelebi Camii’nde mevlit okutulmasını sağladı ve ardından vatandaşlara lokma dağıttı.

Beyler Çelebi Camii’nde Mevlit

Beyler Çelebi Camii’nde gerçekleştirilen mevlitte, Atatürk ve silah arkadaşları için dualar edildi. Etkinliğe, CHP Osmancık İlçe Başkanı M. Özhan Arslan ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Mevlit’in ardından, camii önünde toplanan vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu.

Etkinliğe katılanlar, Atatürk’ün anısını yaşatmak ve ona olan saygılarını göstermek amacıyla bir araya geldi. CHP Osmancık İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği bu etkinlik, yerel halk tarafından büyük ilgi gördü ve takdirle karşılandı.