Çorum’un Osmancık ilçesinde, köy yollarında önemli asfalt çalışmaları gerçekleştirildi. İki köyün yolları yenilenerek, ulaşım kalitesinin artırılması hedeflendi.
Danişment ve Akören Köylerinde Asfalt Çalışmaları
Osmancık İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Şişli, Danişment köyü ile İstanbul yolu arasındaki asfalt altyapı çalışmalarının başladığını belirtti. Bunun yanı sıra, Akören köyü yolunda sıcak asfalt çalışması yapıldığını duyurdu. Şişli, bu gelişmeleri “Sevdamız Osmancık” ifadeleriyle paylaştı.
İbrahim Şişli, bu hizmetlerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Şişli, AK Parti Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’ya köy halkı adına minnettarlığını dile getirdi. Şişli, “Biz yaptık, yine biz yaparız. Sevdamız Osmancık” sözleriyle duyarlılıklarını ifade etti.


GÜNDEM
19 saat önceEĞİTİM
2 gün önceASAYİŞ
25 gün öncePOLİTİKA
26 gün önceASAYİŞ
28 gün önceGÜNDEM
19 Ağustos 2026ASAYİŞ
19 Ağustos 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
148830 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11562 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10366 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9656 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9032 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.