Çorum’un Kargı ilçesi Gökçedoğan Köyü yakınlarında bulunan Boyabat Barajı sahil yolunda meydana gelen heyelan, bölge sakinlerini endişelendirdi. Kopan kaya ve toprak parçaları, yolun bir bölümünü kapatarak geçişi engelledi ve ulaşımda aksamalara yol açtı.
Yolu kullanan bölge sakinlerinin, kendi imkanları ile yolda temizlik çalışması yaptıkları iddia edildi. Ancak, bu çabaların yetersiz kaldığını belirten bölge sakinlerinden bir okurumuz, haber hattımıza ulaşarak yetkililerden iş makineleri ile profesyonel temizlik çalışmaları yapılmasını talep etti.
Okurumuz, heyelan riskinin devam edebileceğine dikkat çekerek, yetkililerden acil önlem alınmasını istedi. Okurumuz özellikle yağışlı havalarda bu tür olayların tekrarlanabileceğine vurgu yaptı ve kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti.
GÜNDEM
4 gün önceASAYİŞ
13 Mayıs 2026GÜNDEM
13 Mayıs 2026GÜNDEM
13 Mayıs 2026GÜNDEM
13 Mayıs 2026ASAYİŞ
13 Mayıs 2026ASAYİŞ
13 Mayıs 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
119270 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10250 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
9762 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8546 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8487 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.