Çorum Barosu’na kayıtlı Avukatlar Nur Sena Çıplak ve Sude Kayalı tarafından kurulan N&S Hukuk Bürosu, düzenlenen törenle Osmancık’ta kapılarını açtı. Avukat Nur Sena Çıplak ve Sude Kayalı, bürolarını Yeni Mahalle Adliye Sokak Erdem Apartmanı Numara 2’de hizmete sundu.
Açılış töreni, yapılan duanın ardından protokol üyeleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen kurdele kesimi ile tamamlandı.
Açılışa katılan Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Çorum Barosu Başkanı Avukat Turan Kalıpcı ve diğer katılımcılar, Avukatlar Nur Sena Çıplak ve Sude Kayalı’yı tebrik ederek, yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diledi.
ASAYİŞ
9 gün önceASAYİŞ
26 gün önceGÜNDEM
25 Haziran 2026ASAYİŞ
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026GÜNDEM
25 Haziran 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
133730 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10830 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10194 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8976 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8918 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.