CHP Osmancık’ın Yeni Binası Açılıyor

CHP Osmancık’ın Yeni Binası Açılıyor

CHP Osmancık’ın yeni binasını Enginyurt ve Tahtasız açıyor!

ABONE OL
13 Şubat 2026 16:28
CHP Osmancık’ın Yeni Binası Açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Osmancık’ın yeni binasını Enginyurt ve Tahtasız açıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı, yeni binasının açılışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Parti, uzun yıllar boyunca Ulucami Mahallesi, Şehit Üstteğmen Öremiş Sokak, No: 70 adresinde hizmet verdikten sonra, yeni adresine taşınıyor.

Yeni parti binası, Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde yer alacak ve resmî açılışı 16 Şubat 2026 Pazartesi günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek. Açılışa, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ve Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız katılacak.

CHP Osmancık İlçe Başkanı Özhan Arslan, parti binasının açılışına tüm vatandaşları davet etti. Arslan, bu önemli günde partilileri ve halkı bir arada görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.