Çorum’da düzenlenen Okul Sporları Küçükler Futbol Müsabakalarında Osmancık Atatürk Ortaokulu futbol takımı büyük bir başarı göstererek il birincisi oldu.
Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2026 yılı faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği müsabakaları, 7 takımın katılımı ile büyük bir heyecanla geçti. Heyecan dolu final karşılaşması, önceki gün Nazmi Avluca Sahası’nda oynandı.

Final Maçı
Finalde, Osmancık Atatürk Ortaokulu ile Sungurlu Fatih Ortaokulu karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Osmancık temsilcisi, rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk kupasını kazandı. Sungurlu Fatih Ortaokulu ise mücadeleyi ikinci sırada tamamladı.
Ödül Töreni
Tevfik Kış Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren okullara kupaları verildi. Öğrenciler ise başarılarını taçlandıran madalyalarını almanın gururunu yaşadı. Bu başarı, öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde geldi.

ASAYİŞ
15 gün önceGÜNDEM
15 Haziran 2026ASAYİŞ
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026ASAYİŞ
15 Haziran 2026
1
Osmancık’ı gururlandıran bir haber: Tıp Fakültesini birincilikle bitirdi
4671 kez okundu
2
Müzik öğretmenleri Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nda konser verdi
3513 kez okundu
3
Öğretmen Fatma Nur Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı
3466 kez okundu
4
GSB Osmancık Gençlik Merkezinden Açık Hava Sineması Gecesi
3020 kez okundu
5
Osmancık’ta 27 yıl önce kurulan derneğe kadınlarda üye olabilecek
3013 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.