Osmancık İş Adamları Derneği (OSMİAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, iş dünyasını bir araya getirmeye devam ediyor. Bu yıl da iftar programı, iş dünyasından ve protokolden birçok ismin katılımıyla Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
İftar öncesinde bir konuşma yapan OSMİAD Başkanı Erdal Kanıtemiz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Kanıtemiz, bu tür organizasyonların iş dünyası için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti ve programa katkıda bulunan yönetim kurulu üyeleri ile organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Ayrıca, davete katılan tüm misafirlere şükranlarını sundu.


GÜNDEM
8 gün önceGÜNDEM
9 gün önceGÜNDEM
24 gün önceASAYİŞ
25 gün önceASAYİŞ
30 gün önceASAYİŞ
06 Mart 2026ASAYİŞ
06 Mart 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
100832 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
9126 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
8566 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
7431 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
7416 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.