Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorum’da Üzücü Olay: Yaşlı Adam Pencereden Düşerek Hayatını Kaybetti

Çorum’un İskilip ilçesinde, 100. Yıl Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana gelen üzücü olayda, 82 yaşındaki Ramazan Uludağ hayatını kaybetti.

Çorum’un İskilip ilçesinde, 100. Yıl Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana

Çorum’un İskilip ilçesinde, 100. Yıl Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana gelen üzücü olayda, 82 yaşındaki Ramazan Uludağ hayatını kaybetti. Uludağ, henüz belirlenemeyen bir nedenle apartmanın üçüncü katındaki dairenin penceresinden beton zemine düştü.

Olayın ardından, ihbar üzerine hemen polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrol sonucunda, Ramazan Uludağ’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayın ardından Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından Uludağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere cenaze nakil aracıyla hastane morguna taşındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.