Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında yarın Çorum’da 2 bin 867 TOKİ sosyal konut kura çekimini gerçekleştirecek.
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yürütülen Yüzyılın Konut Projesi’nin Çorum ayağındaki kura çekimi, 10 Nisan 2026 Cuma günü saat 14.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. Bu etkinliğe Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bizzat katılarak kura çekimini gerçekleştirecek.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, tüm Çorum halkını bu önemli törene davet etti. Kaya, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu büyük ve güçlü Türkiye vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen Yüzyılın Konut Projesi kapsamında düzenlenecek ‘Ev Sahibi Türkiye Kura Çekim Töreni’ programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir,” ifadelerini kullandı.
GÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEĞİTİM
19 gün önceASAYİŞ
05 Eylül 2026POLİTİKA
05 Eylül 2026ASAYİŞ
05 Eylül 2026GÜNDEM
05 Eylül 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
152413 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11764 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10422 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9862 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9070 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.