Çorum’un Osmancık ilçesinde, yamaçtan kopan dev kaya parçaları bir ev ve iş yerinde maddi hasara yol açtı.
Olay, Hıdırlık Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında “Kepçeli Kayası” olarak bilinen bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kayalıktan kopan büyük kaya parçaları aşağıya yuvarlandı.
Düşen kaya parçaları, Fahrettin ve Fatma Alla çiftine ait ev ile bir iş yerine isabet etti. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, Alla çiftine ait ev yıkıldı, iş yerinde ve bir başka evde maddi hasar oluştu. Kaya parçalarının düştüğü sırada bölgede vatandaşların bulunmaması olası bir faciayı önledi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, belediye görevlileri ve elektrik dağıtım firması ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, vatandaşlar olası kaya düşmelerine karşı uyarıldı.
Olay anına tanıklık eden vatandaşlar, büyük bir gürültü duyduklarını ve kısa süreli panik yaşandığını belirtti.
Ekiplerin bölgede inceleme ve temizleme çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

GÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
18 gün önceEĞİTİM
19 gün önceASAYİŞ
05 Eylül 2026POLİTİKA
05 Eylül 2026ASAYİŞ
05 Eylül 2026GÜNDEM
05 Eylül 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
152413 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11764 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10422 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9862 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
9070 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.