Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Osmancık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından, Osmancık Boyabat Baraj Gölü çevresinde su ürünleri denetim ve kontrol çalışmaları gerçekleştirildi.
Yapılan denetimlerde baraj gölü ve çevresindeki avcılık faaliyetleri, su ürünleri üretim alanları ile ekosistem durumu yerinde incelendi. Teknik ekipler tarafından gerekli kontroller sağlanırken, su ve su ürünlerine yönelik çeşitli numuneler de alınarak değerlendirme süreci başlatıldı.

Gerçekleştirilen incelemelerde mevzuata aykırı herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, su kaynaklarının sürdürülebilirliğinin sağlanması, biyolojik çeşitliliğin korunması ve vatandaşların güvenilir su ürünlerine ulaşabilmesi amacıyla denetim ve kontrol çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

ASAYİŞ
7 gün önceGÜNDEM
29 gün önceASAYİŞ
07 Haziran 2026GÜNDEM
07 Haziran 2026GÜNDEM
07 Haziran 2026GÜNDEM
07 Haziran 2026ASAYİŞ
07 Haziran 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
127551 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10543 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10075 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8819 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8754 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.