Çorum’da yamaç paraşütü yapan bir kişi, kaza sonucu dere yatağında mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekiplerin zorlu arazi şartlarında yürüttüğü çalışma sonucunda yaralı vatandaş kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarda, R.A. isimli vatandaşın Çorum Çatak mevkiinde yamaç paraşütü yaptığı sırada kaza geçirdiği ve dere yatağında mahsur kaldığı bildirildi.
İhbarın ardından olay yerine Çorum AFAD İl Müdürlüğü Arama ve Kurtarma ekipleri ile Jandarma, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Bölgenin sarp ve ulaşımı güç arazi yapısı nedeniyle arama-kurtarma çalışmaları titizlikle yürütüldü. Ekipler, zorlu şartlara rağmen yaralı paraşütçünün bulunduğu noktaya ulaşmayı başardı.
Yapılan kurtarma operasyonunun ardından bulunduğu yerden çıkarılan R.A., sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı.

ASAYİŞ
1 gün öncePOLİTİKA
2 gün önceASAYİŞ
4 gün önceGÜNDEM
8 gün önceASAYİŞ
9 gün önceASAYİŞ
16 gün önceGÜNDEM
16 gün önce
1
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11256 kez okundu
2
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
11160 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
9757 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9361 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
8703 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.