Osmancık Meliha Rıfat Göbel Ortaokulu Müdürü Hüseyin Okumuş, Müdür Yardımcısı Hasan Özel ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özkan Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette eğitim alanındaki çalışmalar, gençlerin geleceğine yönelik projeler ve teknolojinin eğitimdeki yeri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada eğitimde dijital dönüşüm ve öğrencilerin geleceğe hazırlanmasına yönelik konular ele alındı.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Kaya, “Eğitim alanındaki çalışmalar, gençlerimizin geleceğine yönelik projeler ve teknolojinin eğitimdeki yeri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, eğitim camiamıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
