Özlem ve Cemalettin Alkan’ın kızı Kardelen Buse Alkan ile Gazeteci İlknur ve Gazeteci İsmail Kabakdere’nin oğlu Furkan Utku Kabakdere, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin nikâh akdini Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın gerçekleştirdi.
Düğüne Çorum Valisi Ali Çalgan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ve çok sayıda davetli katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Kabakdere ve Alkan aile büyükleri, düğün töreninin ardından yaptıkları açıklamada, “Katılım sağlayan herkese ve çiçek göndererek sevincimizi paylaşan dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Alkan ve Kabakdere ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen düğün töreni, davetlilerin tebrikleri ve iyi dilekleriyle sona erdi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
ASAYİŞ
5 gün önceASAYİŞ
22 gün önceGÜNDEM
22 Haziran 2026ASAYİŞ
22 Haziran 2026GÜNDEM
22 Haziran 2026GÜNDEM
22 Haziran 2026GÜNDEM
22 Haziran 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
132835 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10789 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10189 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8944 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8916 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.