1967-1973 yılları arasında Osmancık Ortaokulu ve Lisesi’nde görev yapan Türkçe öğretmeni Tülay Sezer Öztürk ile Matematik öğretmeni Mustafa Öztürk, memleketleri Ordu’ya gitmek üzere çıktıkları yolculukta Osmancık’a uğrayarak eski öğrencileriyle bir araya geldi.
Osmancık Öğretmenevi’nde düzenlenen buluşmada, aradan geçen 52 yılın ardından öğretmenler ve öğrencileri hasret giderdi. Samimi sohbetlerin yaşandığı gecede, geçmişe dair anılar yeniden canlandı. Duygu dolu anların yaşandığı buluşmada öğretmenler, öğrencileriyle uzun uzun sohbet ederek eski günleri yad etti.
Osmancık’ta bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tülay Sezer Öztürk ve Mustafa Öztürk, ilçe merkezini de gezdiklerini belirterek, Osmancık’ın yıllar içinde büyük bir değişim geçirdiğini söyledi. İlçenin gelişimini takdir ettiklerini dile getiren Öztürk çifti, Osmancık’ın çok güzel bir şehir haline geldiğini ifade etti.

Buluşmanın sonunda öğretmenler ve eski öğrencileri, bu anlamlı günü ölümsüzleştirmek amacıyla hatıra fotoğrafları çektirdi.
İlerleyen dönemlerde yeniden bir araya gelme temennisiyle sona eren programın ardından öğretmenler geceyi Osmancık Öğretmenevi’nde geçirdi. Öztürk çifti, memleketleri Ordu’ya gitmek üzere ilçeden ayrılacak.

ASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
3 gün önceASAYİŞ
14 gün önceASAYİŞ
30 Haziran 2026GÜNDEM
30 Haziran 2026ASAYİŞ
30 Haziran 2026GÜNDEM
30 Haziran 2026
1
Osmancık’ı gururlandıran bir haber: Tıp Fakültesini birincilikle bitirdi
4721 kez okundu
2
Öğretmen Fatma Nur Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı
3532 kez okundu
3
Müzik öğretmenleri Mustafa Kemal Atatürk Parkı’nda konser verdi
3520 kez okundu
4
GSB Osmancık Gençlik Merkezinden Açık Hava Sineması Gecesi
3032 kez okundu
5
Osmancık’ta 27 yıl önce kurulan derneğe kadınlarda üye olabilecek
3028 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.