Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık’taki sağlık kuruluşlarına toplam 24 doktor kadrosu tahsis edildiğini açıkladı. Osmancık Devlet Hastanesi’ne 22, İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ise 2 tabip kadrosu verildi.
Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık’ın sağlık hizmetlerinde önemli bir kadro takviyesi yapıldığını duyurdu.
Kaya’nın verdiği bilgilere göre, Osmancık Devlet Hastanesi’ne toplam 22 doktor kadrosu ayrıldı. Bu kadroların 17’sini tabipler oluştururken, hastaneye Acil Tıp, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göz Hastalıkları ile İç Hastalıkları branşlarında birer uzman tabip kadrosu tahsis edildi.
Osmancık İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ise 2 tabip kadrosu ayrıldı. Böylece ilçedeki sağlık kuruluşlarına toplam 19 tabip ve 5 uzman tabip olmak üzere 24 doktor kadrosu kazandırılmış olacak.
Milletvekili Oğuzhan Kaya, sağlık yatırımı ve kadro tahsisinde emeği bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür ederek, kadroların Osmancık’a ve ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Osmancık’ımızdaki sağlık kuruluşlarına toplam 24 doktor kadrosu ayrıldı. Osmancık Devlet Hastanemize 17 tabibin yanı sıra Acil Tıp, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göz Hastalıkları ile İç Hastalıkları branşlarında birer uzman tabip olmak üzere toplam 22 doktor kadrosu ayrıldı. Osmancık İlçe Sağlık Müdürlüğümüze ise 2 tabip kadrosu tahsis edildi. Böylece ilçemize toplam 19 tabip ve 5 uzman tabip kazandırılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür ediyorum. Osmancık’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.”
GÜNDEM
12 gün önceEĞİTİM
13 gün önceASAYİŞ
30 Ağustos 2026POLİTİKA
30 Ağustos 2026ASAYİŞ
30 Ağustos 2026GÜNDEM
30 Ağustos 2026ASAYİŞ
30 Ağustos 2026
1
Osmancık’ta inşaat alanında toprak kayması korkuttu
4387 kez okundu
2
Bir Babanın Çığlığı: Doğum Mutluluğundan Hayata Tutunma Savaşına
4074 kez okundu
3
Bacakları kırılan kazazede yaya güvenliğinin artırılmasını istedi
3468 kez okundu
4
Hemşehrimiz Çorum’a başhekim oldu
3306 kez okundu
5
Osmancık Devlet Hastanesi’ne Yeni Hekim Atamaları Yapıldı
3098 kez okundu