Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Ferhat Ünal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aslen Çorum’un Alaca ilçesine kayıtlı olan Ünal’ın ani vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Evinde dinlendiği sırada fenalaşan Ferhat Ünal’a ilk müdahaleyi ağabeyi yaptı. Kardeşini hareketsiz halde bulan ağabey, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yapılan kontrollerin ardından Ünal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç adamın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için Aydın Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından Ferhat Ünal’ın cenazesi, memleketi Alaca’ya götürüldü. Henüz 30 yaşında hayata veda eden Ünal’ın ölümü, sevenlerinde büyük üzüntü yarattı.
Ünal’ın cenazesi yarın Alaca’da defnedilecek. Merhuma Allah’tan Rahmet, aielsine ve tüm yakınlarına da başsağlığı dileriz.
ASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026GÜNDEM
19 Nisan 2026ASAYİŞ
19 Nisan 2026ASAYİŞ
19 Nisan 2026ASAYİŞ
19 Nisan 2026
1
Eğitim camiası yasta: Sınıf öğretmeni hayatını kaybetti
63358 kez okundu
2
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
9310 kez okundu
3
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8134 kez okundu
4
Osmancık’ta traktör ve otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı
7582 kez okundu
5
Osmancık’ta alkol alan iki arkadaşın kavgası kanlı bitti: 1 ölü
7193 kez okundu