Osmancık Şoförler Odası’nda Olaylı Devir; Eski Başkan Borç Bıraktı, TV’yi  Kırdı!”
  • OSMANCIK
  • Gündem
  • Osmancık Şoförler Odası’nda Olaylı Devir; Eski Başkan Borç Bıraktı, TV’yi Kırdı!”

Osmancık Şoförler Odası’nda Olaylı Devir; Eski Başkan Borç Bıraktı, TV’yi Kırdı!”

Osmancık’ta şoförler odasında devir teslim töreni gergin geçti. Yeni Başkan Dölcü, “Eski başkan borçlu bir oda bıraktı, televizyonu bile kırmış” dedi.

ABONE OL
26 Şubat 2026 14:46
Osmancık Şoförler Odası’nda Olaylı Devir; Eski Başkan Borç Bıraktı, TV’yi  Kırdı!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın yeni başkanı Salih Dölcü, yakın geçmişte gerçekleştirilen seçimli kongrenin ardından meydana gelen olaylar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dölcü, önceki Başkan Bilal Karatağ’ın, 12 yıllık görev süresinin ardından oda, personel ve kurumun itibarını zedeleyici söylemlerde bulunduğunu öne sürdü.

Başkan Salih Dölcü, “Sayın Bilal Karatağ, seçim sonrası sinirlerine hakim olamayarak odamız binasında bulunan televizyon ekranını  kırmıştır. Bunları üzülerek öğrendik,” diyerek durumu kamuoyuna aktardı.

Başkan Dölcü, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, “Buralar kişiler değil, üyelerimiz ve esnafımızındır. 12 yıl hizmet ettiğini söylediği kurumu bugün kötülemek, emek veren çalışanlara ve geçmişte yapılan tüm hizmetlere gölge düşürmektedir,” dedi

“GELEN YÖNETİME KOMPLO KURULDU”

Başkan Salih Dölcü, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın mali durumu hakkında da bilgi verdi. Oda başkanlığını 520 bin borç ve 2 milyon 250 bin TL aidat alacağıyla devraldıklarını açıkladı. Son yıllarda aidatların istenmediğini ve bunun yeni yönetime yapılan bir komplo olarak gördüğünü ifade etti.

Başkan Dölcü yaptığı açıklamada şunları kaydetti;” Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Salih Dölcü yaptığı açıklamada; “Seçim süreci tamamlanmış, üyelerimizin iradesiyle, yeni bir dönem başlamıştır. Bu göreve bizleri layık gören, üyelerimize şükranlarımızı bir kez daha arz etmek isterim.

Odamızda 12 yıldır görev yapan Sayın Bilal Karatağ, yapılan seçimli kongrenin ardından, odamız, personelimiz ve kurumumuzu itibarsızlaştırmaya yönelik söylemlerde bulunduğu konuşulmaktadır.

“BORÇ BIRAKTI, TV’Yİ  KIRDI”

Hatta sinirlerine hakim olamayarak odamız binasında bulunan Televizyon ekranını  kırmıştır. Bunları üzülerek öğrendik.

Şunu açıkça ifade etmek isterim ki, buralar kişiler değil üyelerimiz ve esnafımızındır.

12 yıl hizmet etiğini söylediği kurumu bugün kötülemek, emek veren çalışanlara ve geçmişte yapılan tüm hizmetlere gölge düşürmektedir.

Odamız başkanlığını 520 bin borç, 2 milyon 250 bin TL’de aidat alacağıyla devir aldık. Seçim var diye son yıllarda aidata istenmemiş adeta gelen yönetime komple kurulmuştur.

“KURUM VE KURUMUN İTİBARI KALICIDIR”

Seçimler gelir, geçer, koltuklar değişir. Ancak kurum ve kurumun itibarı kalıcıdır.

Bizle Osmancık esnafının birliğini, odamızın saygınlığını her şeyin üzerinde tutmaya devam edeceğiz.”

Başkan Dölcü, devralınan bilanço hakkında da şeffaflıkla bilgi paylaştı.

BORÇLAR:

1- Bilal Karatağ Başkanlık Bodrosu Toplamı: 108,885,00 TL

(23.02.2026 Bodrosu İle Başkanlık 86.385.00 TL İlçe Seçim: 24.500.00TL)

2- (Bayrak Flama Odanın İçindeki Görseller: 54,500.00TL

3- Önceden Yemek :12.650,00 TL

4- Genel Kurul-Pıde-Ayran Misafirler: 74.800,00TL

5-Genel Kurul-Çadır-Çaycı – 2 Adet Fatura : : 15.000.00 TL

6-Salon Kirası-Foto -Kamera Çekim: 35.500.00 TL

7- Yemek Faturası- Yönetim-Denetim: ; 9.000.00 TL

Toplam : 305.950,00 TL

Resmi Borçlar: SSK-Muhtasar : 67.500.00 TL

Ödenecek Birlik Katılma Payı :56.033.39 TL

Ödenecek Elik Eğitim Pay! :20.372.71 TL

Ödenecek Federasyon Payı: 23.555.53 TL

Ödenecek Federasyon Eğitim Payı: 7.549.47 TL

Federasyon Plaka Borcu: 38,000.00TL

Toplam: 213.000,00 TL

Genel Toplam :518.950.00TL

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.