Çorum’un Osmancık ilçesinde kaçak avcılık yapan şahıslar, kurulan fotokapanlar sayesinde tespit edildi.
Kargı ve Osmancık İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, sorumluluk sahalarının kesiştiği bölgelerde kaçak avcılığı önlemek amacıyla koordineli bir çalışma başlattı. İlçe sınırlarının oluşturduğu fiziki ayrımı kullanarak denetimlerden kaçmaya çalışan kişilere karşı hızlı müdahale ve etkin karar alma süreci devreye alındı.
Bu kapsamda Kamil Köyü altı mevkiinde belirlenen çeşitli noktalara fotokapan kurulurken, baraj gölü çevresi drone destekli havadan denetim altına alındı. Yapılan izleme ve kontroller sonucunda kaçak avcılık yaptığı belirlenen şahıslar fotokapan görüntüleriyle tespit edildi.
Yakalanan kaçak avcılara idari yaptırım uygulanırken, kullandıkları av araçlarına da el konuldu.
Öte yandan Boyabat Baraj Gölü’nde kaçak balık avcılığına karşı denetimlerin sıkılaştırıldığı bildirildi.

GÜNDEM
23 saat önceASAYİŞ
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026GÜNDEM
09 Mayıs 2026ASAYİŞ
09 Mayıs 2026ASAYİŞ
09 Mayıs 2026
1
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
10404 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10199 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
9012 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8433 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
7963 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.