Çorum’da hastane deposundan kuruma ait malzemeleri çaldıkları iddia edilen şüphelilere yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan hizmetli M.G.’nin, hastane deposundaki çeşitli malzemeleri kurum dışına çıkararak bir market çalışanına verdiği belirlendi. Durumun ortaya çıkmasının ardından Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Yapılan incelemelerde şüphelinin uzun süredir planlı şekilde hastane deposundan hırsızlık yaptığı iddia edilirken, polis ekipleri teknik ve fiziki takip başlattı.
Çalışmalar sonucunda M.G. ile hareket ettikleri değerlendirilen K.D., Y.E., E.Ö., Y.T., M.C. ve F.O. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
“Kamu kurumu aleyhine hırsızlık” suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.
ASAYİŞ
2 gün öncePOLİTİKA
3 gün önceASAYİŞ
5 gün önceGÜNDEM
9 gün önceASAYİŞ
10 gün önceASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önce
1
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
11264 kez okundu
2
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
11166 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
9764 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9369 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
8709 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.