Edirne-Kapıkule kara yolunda meydana gelen trafik kazasında Çorumlu genç Muharrem Uysal hayatını kaybetti.
Kaza, Eskikadın Köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ç. yönetimindeki 41 AFK 557 plakalı TIR ile Muharrem Uysal’ın kullandığı 06 EZL 540 plakalı SUV tipi araç çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle araç ters dönerken, araçta bulunan 3 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar ekiplerin müdahalesiyle çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.
Ağır yaralı olarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Muharrem Uysal, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Hayatını kaybeden Muharrem Uysal’ın Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Fındıklı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.
ASAYİŞ
17 gün önceGÜNDEM
16 Haziran 2026ASAYİŞ
16 Haziran 2026GÜNDEM
16 Haziran 2026GÜNDEM
16 Haziran 2026GÜNDEM
16 Haziran 2026ASAYİŞ
16 Haziran 2026
1
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10697 kez okundu
2
Osmancık Jandarması uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama
10646 kez okundu
3
Çorum’daki cinayet olayında gözaltı sayısı 4’e yükseldi
9249 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8869 kez okundu
5
Osmancık’ta uyuşturucu operasyonu:1 tutuklama
8181 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.