CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Genel Meclisi Üyesi Ümit Er ile birlikte Osmancık-Çorum yolu üzerindeki kavşakta incelemelerde bulundu. Aynı gün meydana gelen trafik kazasında bir vatandaşın yaşamını yitirdiğini hatırlatan Tahtasız, söz konusu kavşağın acilen yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.
Çorum’da iki “ölüm kavşağı” bulunduğunu ifade eden Tahtasız, bunlardan birinin Çorum-Alaca-Yozgat yolu üzerindeki kavşak, diğerinin ise Osmancık-Çorum bağlantı noktası olduğunu belirtti.
Osmancık-Çorum yolunun yaklaşık 6 ay önce hizmete açıldığını dile getiren Tahtasız, iki bölünmüş yolun birleştiği noktada sürücülerin alışık olmadığı bir kavşak sistemi nedeniyle çok sayıda trafik kazasının meydana geldiğini söyledi. Aynı gün yaşanan kazada bir vatandaşın hayatını kaybettiğini anımsatan Tahtasız, yaşanan can kayıplarının önüne geçilmesi için gerekli düzenlemelerin bir an önce yapılması çağrısında bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na da seslenen Tahtasız, “Çorum-Osmancık yolunda Çorum girişindeki kavşak ölüm saçıyor. Aynı şekilde Çorum-Alaca-Yozgat yolu üzerindeki iki bölünmüş yolun birleştiği kavşak da ölümlü kazalara neden oluyor. Sayın Bakanı bu kavşakları yerinde incelemeye davet ediyorum. Daha fazla can kaybı yaşanmaması için acilen müdahale edilmeli ve gerekli düzenlemeler yapılmalıdır.” ifadelerini kullandı.
ASAYİŞ
19 gün öncePOLİTİKA
20 gün önceASAYİŞ
22 gün önceGÜNDEM
26 gün önceASAYİŞ
27 gün önceASAYİŞ
13 Ağustos 2026GÜNDEM
13 Ağustos 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
147473 kez okundu
2
ADP önceki dönem Osmancık İlçe Başkanı Muharrem Yavuz vefat etti
6207 kez okundu
3
Osmancık’ta 1 Bağımsız Siyasetçi ve 3 Siyasi Parti’den “Uyuşturucu” Tepkisi
5237 kez okundu
4
CHP Osmancık İlçe Kongresi sonrası kısa süreli gerginlik
4713 kez okundu
5
Kırkdilim Tünelleri, 15 Nisan’dan sonra açılıyor
4400 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.