Çorum’un Osmancık ilçesinde uzun süredir beklenen kar yağışı nihayet ilçe merkezine ulaştı. Yüksek kesimlerde başlayan kar, bu sabah saatlerinde merkezde de etkisini gösterdi. Lapa lapa yağan kar, kısa sürede doğayı bembeyaz bir örtüyle kapladı. Tarihi Koyunbaba Türbesi ve Osmancık Kalesi de bu beyaz örtüyle birlikte etkileyici bir manzara sundu.
Kar yağışının başlamasıyla birlikte Osmancık Belediyesi ekipleri, sahada yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ederken, yolların açık tutulması için büyük çaba gösterildi.
Osmancık’ta Pazar sabahı başlayan kar yağışı, ilçe genelinde eşsiz manzaralar oluşturdu. Vatandaşlar, karın getirdiği güzellikleri fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı. Paylaşımlarda, kar yağışının bereket getirmesi temenni edildi.

GÜNDEM
17 gün önceASAYİŞ
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026GÜNDEM
26 Mayıs 2026ASAYİŞ
26 Mayıs 2026ASAYİŞ
26 Mayıs 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
123046 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10422 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
9945 kez okundu
4
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8717 kez okundu
5
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
8652 kez okundu