Osmancık Devlet Hastanesi, sigara bağımlılığıyla mücadele çabalarını artırmak amacıyla yeni bir adım attı ve Sigara Bıraktırma Polikliniğini hizmete sundu. İlçe Kaymakamı Furkan Duman, bu önemli girişimi yerinde inceleyerek klinik çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Osmancık Kaymakamı Furkan Duman, 2026 Ocak ayı itibarıyla her çarşamba günü saat 13.00 ile 17.00 arasında hizmet vermeye başlayan Sigara Bıraktırma Polikliniğini ziyaret etti. Burada Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Afag İsazada’dan klinik hakkında detaylı bilgi aldı. Sigarayı bırakmak isteyen bireyler, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu oluşturarak bu hizmetten faydalanabilecekler.

Poliklinikte, sigara bağımlılığının değerlendirilmesi, bırakma sürecine yönelik danışmanlık hizmetleri ve gerekli görülen tıbbi destekler sunulacak. Uzmanlar tarafından verilen bu hizmetler, bağımlılıkla mücadelede bireylere rehberlik ederek sürecin daha kolay ve etkili bir şekilde yönetilmesini hedeflemektedir.
ASAYİŞ
Az önceASAYİŞ
Az önceASAYİŞ
11 gün önceASAYİŞ
28 gün önceGÜNDEM
27 Haziran 2026ASAYİŞ
27 Haziran 2026GÜNDEM
27 Haziran 2026
1
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Çorum’da
134292 kez okundu
2
Osmancık’ta park halindeki otomobilin tüm camları kırıldı
10861 kez okundu
3
Çorum İl Özel İdaresi personel alımı kura çekimi bugün yapılacak
10198 kez okundu
4
Evinin önünde tüfekli saldırıya uğradı
9000 kez okundu
5
Denizde boğulan lise öğrencisi son yolculuğuna uğurlandı
8924 kez okundu