Çorum’un Osmancık ilçesi Sarılaan Köyü’nde orman adına tescil olan araziler hazineye tescil edildi. İhaleye çıkacak arazilerin tapuları teslim edilecek.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya; “Tarihi sorunu tarihe karıştırıyoruz”” diyerek yaptığı açıklamada; “Osmancık Sarıalan Köyü’müzde hemşehrilerimizin atalarından kalan yıllardır ekip biçtiği arazileri, 2004 Yılında orman adına tescil edilmişti.
Girişimlerimiz neticesinde 2022 yılında Orman Kadastro çalışmaları yapılarak bu alanlar orman dışına çıkartılarak hazine adına tescil edildi. Şimdi 18 Temmuz’da bu alanların kimler tarafından kullanıldığını tespiti için ihale yapılacak ve hemşerilerimize arazilerinin tapuları teslim edilecek.
Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ASAYİŞ
1 gün önceASAYİŞ
6 gün önceASAYİŞ
8 gün önceASAYİŞ
8 gün önceVEFAT HABERLERİ
8 gün önceASAYİŞ
14 gün önceASAYİŞ
25 gün önce
1
Osmancık’ın 3 köyü için önemli ihaleler tamamlandı
3682 kez okundu
2
Osmancık’tan Türkiye Gen Bankası’na yeni bir çeşit
3297 kez okundu
3
Osmancık Şişme Savak temel atma töreni gerçekleşti
2939 kez okundu
4
1000 kişilik Osmancık Ceza İnfaz Kurumu’nda inşaat çalışmaları başladı
2891 kez okundu
5
Osmancık’ta maden arama ruhsatı durduruldu: Şahin; “Hukuka uygun değil”
2757 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.