Çorum’un Osmancık ilçesi Sarılaan Köyü’nde orman adına tescil olan araziler hazineye tescil edildi. İhaleye çıkacak arazilerin tapuları teslim edilecek.
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya; “Tarihi sorunu tarihe karıştırıyoruz”” diyerek yaptığı açıklamada; “Osmancık Sarıalan Köyü’müzde hemşehrilerimizin atalarından kalan yıllardır ekip biçtiği arazileri, 2004 Yılında orman adına tescil edilmişti.
Girişimlerimiz neticesinde 2022 yılında Orman Kadastro çalışmaları yapılarak bu alanlar orman dışına çıkartılarak hazine adına tescil edildi. Şimdi 18 Temmuz’da bu alanların kimler tarafından kullanıldığını tespiti için ihale yapılacak ve hemşerilerimize arazilerinin tapuları teslim edilecek.
Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

ASAYİŞ
16 gün öncePOLİTİKA
17 gün önceASAYİŞ
19 gün önceGÜNDEM
23 gün önceASAYİŞ
23 gün önceASAYİŞ
10 Ağustos 2026GÜNDEM
10 Ağustos 2026
1
Köfteci Yusuf ve 30 ulusal markanın yer alacağı AVM çok yakında Osmancık’ta
5377 kez okundu
2
TOKİ Osmancık kura tarihi ne zaman?
4433 kez okundu
3
Kırkdilim Tünelleri, 15 Nisan’dan sonra açılıyor
4397 kez okundu
4
Osmancık’ın 3 köyü için önemli ihaleler tamamlandı
4386 kez okundu
5
APP Plakalar gündemde: Osmancık Şoförler Odası’ndan önemli duyuru
4064 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.